LLOGUER DE LES SALES PER A EMPRESES

Si teniu necessitat d’un espai per a una formació, reunió, entrevistes per a selecció de personal, un workshop o qualsevol tipus d’esdeveniment, tenim dues sales disponibles amb servei de Wifi, pantalla per a presentacions, equip d’audio i servei de coffe. La sala petita amb cabuda per a 10 persones i la sala gran amb capacitat per a una xerrada de fins a 40 persones. Disposa d’un petit office dintre de la sala per a fer un break. El lloguer pot ser puntual per hores, mig dia, dia sencer o amb regularitat.

LLOGUER DE LES SALES PER A PROFESSIONALS

Cobrim les necessitats dels professionals independents. Si tens la idea i la vols desenvolupar, nosaltres tenim l’espai. Podeu llogar els nostres espais per hores, si voleu impartir un taller, un curs o una reunió. Amplia franja horària inclús cap de setmana.

LLOGUER DE LA SALA PER A PARTICULARS

No ens oblidem de les famílies o grups d’amics que vulguin fer un dinar el cap de setmana. Tenim diferents franges horàries per a poder fer un dinar o un berenar sense preses. Hi ha la zona de dinar i la zona de relax. Disposareu d’un office dintre de la sala amb nevera, microones i cafetera nespresso. Ens encarreguem del muntatge i desmuntatge de taules i cadires i neteja un cop finalitzat el dinar. També us podem proporcionar el catering i la vaixella, si no voleu fer servir vaixella d’un sol ús.

LLOGUER DE LA CUINA A PARTICULARS

Podeu llogar la nostra cuina si voleu fer un taller privat, un sopar amb amics o un dinar el cap de setmana o qualsevol altre opció que ens proposeu. Tindreu la cuina per menjar i una sala annexa per relaxar-vos amb sofàs i cafetera nespresso.